У Франківську нагородили 15 рятувальників, які гасили пожежу від ракетних ударів по Бурштинській ТЕС (фото)

Новини, Політика

В Івано-Франківську нагородили 15 рятувальників, які першими прибули на гасіння пожежі від ракетних ударів по Бурштинській ТЕС.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку голови обласної військової адміністрації Світлану Онищук.

Як йдеться у дописі, завдяки вправності та оперативності надзвичайників вдалося швидко ліквідувати вогонь та відновити роботу теплоелектростанції.

Нагородила 15 рятувальників, які першими гасили пожежу через ракетні удари по Бурштинській ТЕС
Фото: Facebook/Світлана Онищук

“Наші надзвичайники — це сила, що рятує від стихій, руйнацій, травмувань та загибелі. І сьогодні багато прикарпатських піротехніків та рятувальників несуть службу на Харківщині та Київщині, за що їм велика шана і вдячність”, — йдеться у дописі.

У Франківську нагородила 15 рятувальників, які першими гасили пожежу від ракетних ударів по Бурштинській ТЕС
Фото: Facebook/Світлана Онищук

Також надзвичайники продемонстрували готовність до осінньо-зимового періоду, спеціальну та аварійно-рятувальну техніку та обладнання для визначення хімічного та радіаційного забруднення.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.