Сьогодні у Франківську проведуть в останню путь Героя Анатолія Маюка

Війна, Кримінал, Суспільство

Тренуючи спецпризначенців, він став позаштатним масажистом вояків.

Про це повідомила у соцмережі донька воїна Віка Орлова, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

У середу, 19 жовтня, в Івано-Франківську проведуть в останню путь загиблого Героя Анатолія Маюка.

Прощання відбудеться о 14:00 в Будинку Смутку за адресою: вул. Ребета 3.

«Ми проведемо в останню путь Героя України, мого Батька. Низький Уклін Тату. Ти-наша ГОРДІСТЬ. Дякуємо», – написала донька.

Вона також додала, що «відправлення з м.Долини до м. Івано-Франківськ 12:00 біля податкової поліції».

Додамо, що Маюк вийшов на пенсію, завершивши кар’єру тренера із силових єдиноборств у різних силових структурах й ЗСУ. Тренуючи спецпризначенців, він став позаштатним масажистом вояків.

А вже на пенсії здобув освіту й державного зразка профільний сертифікат з лікувального й спортивного масажу. Відкрив власний приватний кабінет, обійшовши перед тим для навчання відомих і невідомих загалу народних цілителів.

Будучи на передовій, життєвим кредом Анатолія було:

“Хребет на місце ставлю, виправляю защемлені нерви та м’язи, прибираю неврози тощо. Справляюся із наслідками контузій при хронічних головних болях, стресовими фізіологічними розладами – усього не перерахуєш. Але – коли в мене на те є час. Бо головне для мене – бити окупантів”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.