Підприємці зможуть сплачувати податки через «Приват24»

Економіка, Новини, Суспільство

Новий функціонал для підприємців у «Приват24» передбачає сплату єдиного податку та інших бюджетних платежів. Така можливість зʼявилася для всіх клієнтів-ФОП в оновленій версії мобільного застосунку «Приват24».

Про новий функціонал ПриватБанк повідомив у своєму Telegram-каналі, інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

«Ми продовжуємо розвивати максимально зручний сервіс для малого бізнесу у „Приват24“ для фізичних осіб, — говорить Євген Заіграєв. — Сьогодні ми зробили ще більш зручними бюджетні платежі всередині звичного для всіх мобільного банку», — йдеться у повідомленні.

Як заплатити податки для ФОП у «Приват24»

Для створення бюджетних платежів у «Приват24» підприємцю треба зайти у меню «Бізнес» — «Платіж до бюджету» та обрати отримувача і номер рахунку одержувача.

Далі у блоці «Дані платежу» треба обрати код сплати податку, вказати суму податку та рахунок, з якого будуть списані кошти. Після перевірки даних залишається підписати платіж за допомогою SmartID.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.