У Бєлгородській області детонує склад з боєприпасами – місцева влада

Відео-новини, Новини, Політика

У російському Бєлгороді ввечері 13 жовтня пролунали вибухи, місцева влада повідомила, що підірвано склад БК та почалася детонація боєприпасів.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Медузу, Статком ЗСУ, губернатора Бєлгородської області В’ячеслава Гладкова в Telegram.

Російські ЗМІ повідомляють про звуки вибухів, які чули у Бєлгороді, а також пожежу на території цукрового заводу у селищі Октябрське.

Стратком ЗСУ стверджує, що детонує склад з боєприпасами.

Оновлено о 20:19: Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков підтвердив, що було підірвано склад з боєприпасами. Він ствержує, що це сталося внаслідок обстрілу з боку ЗСУ. Жертв та постраждалих немає, за його словами.

Селище Октябрське, Бєлкгородська область, Росія

Селище Октябрське, Бєлгородська область, Росія

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.