На Івано-Франківщину з російського полону повернувся ще один боєць

Новини, Політика, Суспільство

У межах обміну полоненими 13 жовтня додому на Івано-Франківщину повернувся ще один військовослужбовець.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук у своєму Telegram-каналі.

“Ще один наш військовий звільнений з полону. Коли повертаються наші люди — це завжди велика радість. Наше завдання — забезпечити кожному воїну реабілітацію. Над цим працюємо беззупинно і ми обов’язково це зробимо”, — написала голова ОВА.

Це — другий боєць із Франківщини, якого звільнили з російського полону упродовж останніх трьох днів. 11 жовтня у межах обміну полоненими на Прикарпаття повернувся старший солдат 109 батальйону 10 окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”, який з 8 серпня 2022 року вважався зниклим безвісти.

Що відомо

Україні 13 жовтня під час чергового обміну вдалося звільнити з полону 20 людей: 14 з них — військові ЗСУ, 4 — бійці тероборони, один нацгвардієць та один військовослужбовець ВМС. Деякі з них були в колонії в Оленівці. У Координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими повідомили, що серед звільнених є солдати та сержанти та один офіцер. Найстаршому зі звільнених воїнів – 49 років, наймолодшому – 19 років.

Раніше, 11 жовтня, Україна також провела обмін полоненими — вдалося звільнити 32 воїнів.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.