На Івано-Франківщині організатори масових заходів мають погоджувати їх з місцевою владою — голова ОВА

Новини, Політика, Суспільство

На Івано-Франківщині організатори масових заходів мають письмово погоджувати їхнє проведення з органами місцевого самоврядування.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ зпосиланням на голову обласної військової адміністрації Світлану Онищук.

З її слів, не менш ніж за два тижні до проведення заходу організатори повинні звернутися до місцевої влади із заявою. Після її погодження звернення розглядатимуть на засіданні Ради оборони області.

“Також організатори заходів повинні визначити укриття, яким користуватимуться під час повітряної тривоги, забезпечити дотримання громадського порядку, правил пожежної безпеки, наявність засобів першої медичної допомоги. Організатори виставок знищеної військової техніки повинні забезпечити відсутність прямого контакту громадян зі зразками, бо були нещасні випадки під час проведення таких заходів”, — говорить Світлана Онищук.

Після отримання погодження на проведення виставки зброї чи боєприпасів організатори мають звернутися в управління Нацполіції та в Держслужбу з надзвичайних ситуацій області, щоб ті перевірили всі експонати. Тільки після цього захід погоджуватимуть під час засідання Ради оборони області, повідомила Світлана Онищук.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.