Армія РФ могла втратити в Україні вже 90 тисяч людей убитими й скаліченими – росЗМІ

Новини, Політика

Безповоротні втрати російської армії в Україні можуть становити понад 90 тисяч людей.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ресурс Важные истории“. 

До безповоротних втрат відносять убитих, зниклих безвісти, померлих від ран у госпіталях, а також поранених, які не можуть повернутися до військової служби.

Озвучена співрозмовниками російського медіа цифра близька до даних, які називав міністр оборони Великої Британії. За словами Бена Уоллеса, в Україні до початку вересня було вбито понад 25 тисяч російських солдатів, а загальну кількість втрат російської армії британське Міноборони оцінювало у понад 80 тисяч осіб.

Міністерство оборони Росії востаннє звітувало про втрати у вересні. Тоді Сергій Шойгу заявив, що в Україні нібито загинули 5 937 російських військовослужбовців.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.