У бою з російськими окупантами на Донеччині загинув військовослужбовець з Косівщини Ілля Карп’юк

Новини, Політика, Суспільство

У російсько-українській війні загинув військовослужбовець з села Вербовець, що на Івано-Франківщині, Ілля Карп’юк. Цю інформацію кореспондентові Суспільного підтвердив голова Косівської громади Юрій Плосконос.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку військового Олега Данищука.

З його слів, Ілля Карп’юк загинув поблизу Соледара на Донеччині від вибуху снаряда РФ, відбиваючи атаку ворога.

“Спочивай з Богом, Ілля. Жаль, сусіде, розмовляли ще три дні тому про дім та дрова. Ти був добре вихований, скромний і ще дуже схожий на свого батька — високий і вродливий. Ти — наш герой. Хлопці всі сумують”, — написав побратим Олег Данищук.

Юрій Плосконос на Facebook-сторінці повідомив, що Ілля Карп’юк був бійцем 10 окремої гірсько-штурмової бригади. Тіло загиблого військовослужбовця зустрінуть 11 жовтня о 10:00 у Косові на майдані Незалежності.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.