На Івано-Франківщині за тиждень медики зареєстрували 843 нові випадки COVID-19

Здоров'я, Новини, Суспільство

Упродовж минулого тижня, з 3 до 9 жовтня, на Прикарпатті медики зафіксували 843 нові випадки COVID-19. Це — на 30 випадків менше, ніж у період з 26 вересня до 2 жовтня.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку головного санітарного лікаря Івано-Франківської області Руслана Савчука.

За тиждень коронавірус діагностували у 83 дітей та у 19 медичних працівників.

На лікарняні ліжка за тиждень потрапили 252 людини, з них — 53 дітей, написав головний санітарний лікар області.

Від початку пандемії COVID-19 зафіксували у 192 111 прикарпатців.

Упродовж тижня на Івано-Франківщині медики зареєстрували вісім летальних випадків з діагнозом COVID-19. Від початку пандемії в області з коронавірусом померли 3 627 людей.

“Наведена інформація свідчить, що не варто нехтувати протиепідемічними заходами. Переконую: вакцинація допомагає при важких ускладненнях”, — пише Савчук.

Одужання від COVID-19 за тиждень медпрацівники підтвердили одній тисячі прикарпатців. Загалом коронавірус подолали 186 159 жителів області.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.