Генштаб показав, як канадці тренують українських воїнів у Британії (фото)

Війна, Новини, Політика

Канада відновила українську тренувальну місію у Великій Британії – інструктори зазначають, що українці неймовірно мотивовані вчитися.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Генштаб ЗСУ у Facebook.

“Разом із нашими союзниками у Сполученому Королівстві солдати Збройних Cил Канади наразі проводять цілеспрямовану підготовку українських новобранців щодо індивідуальних і колективних військових навичок, які неминуче необхідні, щоб надати їм можливості захищати свою країну від російської агресії”.

 

Сержант-майор навчальної операції UNIFIER-UK Корі Озеркевич повідомив, що для канадців “неймовірна честь відновити навчання Сил Оборони України”.

 

За його словами, тренувальні групи складаються з висококваліфікованих, мотивованих і професійних військовослужбовців, які віддані цій місії.

 

Солдат 3-го батальйону Канадської легкої піхоти принцеси Патриції Збройних Сил Канади (3 PPCLI), капрал Джастін Коул відзначив, що українські новобранці “постійно хочуть вчитися та вдосконалювати навички”, тож він пишається тим, що бере участь у цій місії.

 

Загалом канадські інструктори зазначили, що вони в захваті від неймовірної мотивації українців і від того, як швидко вони вчаться.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.