Україна відреагувала на запропоновані РФ переговори: Одна брехня (відео)

Війна, Новини, Політика

Український парламент відхилив пропозицію парламенту російського сісти за стіл переговорів.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на віцеспікерку Верховної Ради Олену Кондратюк у Facebook.

Раніше голова Ради Федерації Росії Валентина Матвієнко на саміті глав Парламентів G20 в Індонезії запропонувала делегації України, яку очолює Кондратюк, “терміново сісти за стіл переговорів”.

“Рада, що мій сьогоднішній виступ на Саміті G20 в Індонезії з закликом до парламентів усіх країн світу засудити злочини росіян, псевдореферендуми і анексію наших територій підтримали усі демократії, також він змусив росіян вчергове збрехати про переговори, тепер – вже у парламентах…

Відверто кажучи, від попереднього пафосу і зверхності “матвієнок” залишилась одна брехня!

Всі, хто проголосував за анексію українських територій – воєнні злочинці! З ними ніхто ніяких переговорів вести не буде! Всі вони відповідатимуть в Міжнародному Трибуналі!

Україна перемагає і переможе!”

Голова Радфеду РФ Валентина Матвієнко запропонувала делегації України на майданчику 8-го саміту глав Парламентів G20 в Індонезії сісти за стіл переговорів. “Давайте просто сьогодні на майданчику парламентської “двадцятки” сядемо за стіл переговорів: парламент Росії, парламент України. Давайте спробуємо зрозуміти один одного, знайти домовленості”, – заявила вона.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.