У МЗС РФ заявили, що ядерна війна неприпустима і ніколи не має бути розв’язана

Новини, Політика

Росія заявляє, що дотримується принципу неприпустимості ядерної війни і що така війна ніколи не повинна бути розв’язана.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на офіційну представницю МЗС Росії Марію Захарову на брифінгу в четвер, відео якого публікує ТАСС.

“Російська Федерація повною мірою віддана принципу неприпустимості ядерної війни. Ми неодноразово говорили і підтверджували це. У такій війні не може бути переможців, вона ніколи не повинна бути розв’язана”.

Захарова також заявила, що градус “ядерної риторики” підвищується нібито “НАТОцентричними структурами, НАТОцентричними країнами і тими, хто обслуговує в інформаційній сфері їхні інтереси”, не згадавши про погрози представників РФ, зокрема президента країни Володимира Путіна та експрезидента, заступника голови Радбезу РФ Дмитра Медведєва.

“Ми не маємо наміру брати участь у цьому моторошному дискурсі, присвяченому накачуванню ядерної риторики”, – заявила представниця МЗС РФ, додавши, що не буде зачитувати “доктринальні документи з цього приводу”, тому що позиція країни “не зазнала жодних змін”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.