Депутати Богородчанської селищної ради на Прикарпатті — проти передачі земельної ділянки в Діброві фірмі “АНІК” (документ)

Економіка, Кримінал, Новини, Суспільство, Туризм

Депутати Богородчанської селищної ради, що на Івано-Франківщині, вимагають скасувати рішення обласної військової адміністрації про виділення 27,4 га лісу в урочищі Діброва фірмі “АНІК”. З цією вимогою вони звернулися до президента Зеленського.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку депутата Богородчанської селищної ради Святослава Никоровича.

“Богородчанська громада вимагає скасувати ганебне розпорядження голови ОВА про тимчасове (на 49 років) користування 27,4 га в урочищі Діброва. У час війни чиновники повинні займатися важливими проблемами, а не дерибаном лісів. Такі рішення важко коментувати. Віддайте людям їхнє, а не сумнівним фірмам зі статутним капіталом у 500 грн”, — написав депутат.

Він також оприлюднив звернення до Президента України.

Депутати Богородчанської селищної ради на Прикарпатті вимагають скасувати
Фото: Facebook/Святослав Никорович

За інформацією, розміщеною на сервісі Опендатабот, бенефіціаром приватного виробничо-комерційного підприємства “АНІК” є Володимир Борисович Арсен. Статутний капітал фірми — 500 грн.

Що відомо

26 вересня голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук підписала розпорядження про виділення у тимчасове користування на 49 років фірмі “АНІК” лісової ділянки площею 27,4 га, що розташована в урочищі “Діброва” (кварталі 27 виділи 1-3,4) Богородчанського лісництва державного підприємства “Осмолодське лісове господарство”. Як ідеться у тексті розпорядження, ділянки виділяють “для використання в рекреаційних цілях”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.