Мешканку Івано-Франківська засудили на чотири роки за шахрайство

Кримінал, Новини, Суспільство

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Окружної прокуратури міста Івано-Франківська засуджено 45-річну жінку за шахрайство, вчинене повторно та у великих розмірах (ч.ч. 2,3 ст. 190 КК України).

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на обласну прокуратуру

Їй призначено покарання – чотири роки позбавлення волі.

В суді прокурор довів, що жителька Івано-Франківська протягом 2012-2014 та 2020-2021 років неодноразово заволодівала чужим майном шляхом обману та зловживання довірою. Вона позичала кошти у знайомих під різними приводами – розвиток бізнесу, купівля автомобілів, отримання ліцензій, та обіцяла повернути у значно більшому розмірі.

Таким чином жінка заволоділа коштами восьми потерпілих на понад 1 млн 180 тис грн.

Обвинувачену взято під варту в залі суду. Вирок суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.