Верховна Рада збирається націоналізувати понад 900 об’єктів, що належать РФ

Новини, Політика

На найближчому засіданні Верховна Рада розгляне питання про націоналізацію за особливою процедурою активів РФ в Україні.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на заступника голови комітету з питань економічного розвитку Роксолани Підласи в Telegram.

Повідомляється, що Кабмін уклав перелік, до якого увійшло більш як 900 об’єктів, що належать безпосередньо Росії як державі.

За словами депутатки, до списку об’єктів увійшли такі відомі підприємства як “Енергомашспецсталь” у Краматорську, що на 92% належить офшорній кіпрській компанії, яку контролює “Росатом”. Також у цьому переліку є і всім відома мережа магазинів BROCARD, що на 100% контролюється офшорною компанією, яка, своєю чергою, контролюється Міністерством промисловості РФ.

Додається, що примусове відчуження цих об’єктів відбудеться за особливою процедурою.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.