“У нас все старе, це сором”: окупант закликає матір не вірити російській пропаганді – перехоплення (аудіо)

Відео-новини, Війна, Новини, Політика

Головне управління розвідки оприлюднило розмову російського вояки з матір’ю, де він пояснює, що кремлівська пропаганда бреше, а ситуація на фронті для них непроста.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ГУР.

Розвідники зазначають, що військовий із 6-ї армії 138-го окремого мотострілкового дивізіону. Він просить матір не вірити пропаганді, розповідає, що у них стара техніка, а нову вони бачать вкрай рідко.

Вояка каже, що обурений тим, що показують по росБТ – “параша це все, тут стид і сором відбувається, і на техніку дивилися – аж сльози навертаються”, на що мати запитує у сина: “Все, що показують – убиваємо ми їх, наступаємо, стримуємо – що ж це все, теж брехня?”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.