У російсько-українській війні загинув 21-річний воїн з Прикарпаття Микола Бевзюк

Кримінал, Новини, Політика

У російсько-українській війні загинув житель села Середній Майдан Надвірнянського району Микола Бевзюк. Про це на Facebook-сторінці повідомила голова Ланчинської територіальної громади Надія Данилюк.

Військовослужбовець загинув під час виконання бойового завдання, пише Надія Данилюк. Миколі Бевзюку був 21 рік. У нього залишилася дружина, батьки та 15-річна сестра.

“Микола сумлінно ставився до виконання службових обов’язків, з почуттям високої особистої відповідальності брався за доручену справу. Йдуть у засвіти найкращі, молодий цвіт нації. Молоденький син своїх батьків та України. У нього попереду, ще стільки нездійснених планів та мрій”, — написала Надія Данилюк.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.