У «Дії» відновили послугу сплати штрафів за порушення правил дорожнього руху

Економіка, Новини, Суспільство
Із 30 вересня у застосунку «Дія» відновили функцію перегляду та сплати штрафів за порушення правил дорожнього руху (ПДР). Із 24 лютого послуга була недоступною.

Як передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ, про це повідомляє пресслужба Міністерства цифрової трансформації у Телеграмі.

«З 24 лютого послуга була недоступною і тепер знову в Дії. Ви отримаєте push-сповіщення у застосунку, щойно камери зафіксують автопорушення на дорозі, та зможете оплатити штраф за кілька кліків», – ідеться в повідомленні.

У міністерстві уточнили, що завдяки оперативним повідомленням у застосунку можна завчасно сплатити штраф та уникнути адміністративних покарань. Також у Дії можна переглянути історію штрафів за період, коли послуга була недоступна.

Як повідомлялось, Комітет Верховної Ради з питань цифрової трансформації підтримав законопроєкт № 6146, що дозволить батькам оформлювати через застосунок Дія тимчасовий дозвіл на виїзд за кордон дитини, якій не виповнилося 16 років.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.