Росіяни вдарили по гуманітарній колоні на околиці Запоріжжя: 23 загиблих і 28 поранених

Війна, Кримінал, Новини

Російські війська вранці 30 вересня вдарили ракетами по околицях міста Запоріжжя, влучили в колону цивільних людей, які планували поїхати на окуповану територію, відомо про 23 загиблих та 28 поранених.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  голову Запорізької ОДА Олександра Старуха, секретаря Запорізької міської ради Анатолія Куртєва, заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенко

“Ворог завдав ракетного удару по околиці обласного центру. За попередньою інформацією, є постраждалі. На місці подій працюють відповідні служби”.

Згодом Старух повідомив, що ворог завдав ракетного удару по цивільній гуманітарній колоні на виїзді з обласного центру.

 “Люди стояли в черзі для виїзду на тимчасово окуповану територію, щоб забрати своїх родичів, відвезти допомогу. Є загіблі та поранені” , – Старух.

На місці зараз працюють рятувальники, медики, усі відповідні служби”.

 Станом на 09:28 відомо відомо про 23 загиблих та 28 поранених.

Куртєв повідомив, що було дві атаки: “Сьогодні біля сьомої ранку Запоріжжя було жорстоко атаковано ворогом. Через деякий час було здійснено повторну атаку”.

Кирило Тимошенко о 09:43 повідомив: “Попередньо: випущено було 16 ракет із застосуванням ЗРК “С-300″. 23 загиблих та 28 поранених”.

Чотири ракетних удари завдано в район авторинку, а також по пункту зосередження автотранспорту та громадян для виїзду/в’їзду на/з тимчасово окупованої території України.

1 жовтня оголошено днем жалоби у місті Запоріжжя та Запорізькій області.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.