Шприцеві та інфузійні насоси: прикарпатські лікарні отримали обладнання на мільйон (фото)

Новини, Суспільство

33 шприцеві та 4 інфузійні насоси загальною вартістю 1,3 млн грн 29 вересня передали закладам охорони здоров’я області.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Галку“.

Це специфічне дороговартісне обладнання, яке використовується для довготривалого введення лікарських засобів. Широко використовується в анестезіологічній, реанімаційній, гематологічній та педіатричній практиці. Крім того, заклади охорони здоров’я отримали ще й розхідні матеріали до цього обладнання, ділиться очільниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

До прикладу, Бурштинська центральна міська лікарня отримала три насоси, а загалом має 11, тому на цей час вона повністю забезпечена цим видом обладнання.

“Спільно із Міністерством охорони здоров’я України, за підтримки міжнародних партнерів ми робимо усе можливе задля того, щоб Івано-Франківщина отримувала найнеобхідніше сучасне медичне обладнання.

Воно дасть змогу лікарям працювати та рятувати життя прикарпатців, внутрішньо переміщених людей, наших Захисників та соціально-вразливих верств населення”, – каже Онищук.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.