Приїхала пересидіти війну і вийшла заміж, – дівчина з Запоріжжя про життя на Прикарпатті

Новини, Суспільство

Українці упродовж семи місяців борються за свою свободу та незалежність. Але це не заважає їм у ці непрості часи закохуватися та створювати сім’ї.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на 24 канал

Як-от Насті Шльомей із Донецької області, котра приїхала на Прикарпаття, щоб пересидіти війну. Але знайшла вона тут не лише безпечний сховок, а й кохання. Про це вона розповіла в інтерв’ю 24 каналу у рамках проєкту СВОЇ.

Подолала цілу Україну, щоб врятуватися

Дівчина розповіла, що знала, куди вирушає на порятунок від ворога. До повномасштабного вторгнення вона мешкала у Запоріжжі. Але й там не було надто безпечно. Тож її батько відправив до Івано-Франківської області. Саме там і мешкав його друг. Насті спочатку було потрібно дістатися до Львова, а звідти – до села Пнів, що біля Надвірної.

Дякуючи Богу, нас прийняли, нам допомогли. Цей татів друг, вони знайомі вже дуже давно, років 10 – 12. Познайомилися, коли їздили на підвищення кваліфікації. Вони нас прийняли. Усе дуже добре,
– розповіла вона.

Вийшла заміж за сина татового друга

У долі свої плани на майбутнє. Тож дівчина, котра просто рятувалася від війни на Прикарпатті, залишилася у родині, яка її прийняла. А все тому, що вона закохалася та вийшла заміж за сина татового друга.

Настя розповіла, що через півтора місяця з моменту знайомства він зробив їй пропозицію. Дівчина не вагалася і сказала йому заповітне “Так”.

Цікаво, що до того Настя з сином татового друга знайомою не була. Хоч чоловіки і спілкуються роками, зустрітися вони не мали можливості. Як розповідає вона, батьки дещо складні на підйом. Тож витягнути їх кудись було непросто.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.