Франківець судився за право реконструювати квартиру під офіс

Кримінал, Новини

Іванофранківцю відмовили у наданні містобудівних умов для реконструкції квартири під торгово-офісні приміщення – суд визнав це протиправним.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Бліц-інфо.

Івано-Франківський окружний адміністративний суд зобов’язав Департамент містобудування та архітектури Івано-Франківської міської ради надати містобудівні умови та обмеження на проектування об’єкта будівництва.

Позивач у справі – мешканець Івано-Франківська.

У рішенні суду зазначається, що Департамент відмовив позивачу у наданні вихідних даних щодо реконструкції квартири під торгово-офісні приміщення з підстав відсутності згоди об’єднання співвласників багатоквартирного будинку. Суд визнав таку відмову протиправною:

«Згідно з законом у вичерпному переліку документів не передбачена згода співвласників багатоквартирного будинку».

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.