У Коломиї – дводенна жалоба: на війні загинув керівник освіти Любомир Бордун (фото)

Війна, Новини, Суспільство
На Прикарпатті у Коломийській громаді 27-28 вересня оголосили днями жалоби за загиблим на війні земляком Любомиром Бордуном.

Про це у Фейсбуці повідомив Коломийський міський голова Богдан Станіславський, передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

«27 та 28 вересня – дні жалоби за Любомиром Бордуном в Коломийській громаді. Прошу відмовитися від публічних заходів та гучних святкувань», – зазначив Станіславський.

Фото: Інформатор

Любомир Бордун – депутат Коломийської міської ради двох скликань, начальник управління освіти. Пішов захищати Україну з перших днів повномасштабного вторгнення росії. До останнього боровся з російськими загарбниками у Донецькій області.

«Любомир – непересічна людина. Завдяки своїй старанній праці заробив авторитет та повагу серед колег, освітян, батьків та всіх інших жителів нашої громади. Людина з великої літери. Справжній професіонал, великий патріот, люблячий батько, чоловік та син, хороший друг», – написав Станіславський.

27 вересня о 13 годині запланована прощальна церемонія з Любомиром Бордуном біля пам’ятника «Кожному поколінню своя війна». Пізніше із загиблим прощатимуться у рідному селі Нижній Вербіж. Поховають Любомира Бордуна 28 вересня.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.