Розвідка Британії: путін може оголосити анексію, але це не дасть бажаного ефекту в рф

Війна, Новини, Суспільство

Британська розвідка констатує, що під час виступу перед обома палатами російського парламенту у п’ятницю 30 вересня президент РФ Володимир Путін може оголосити про анексію окупованих російською армією українських територій.

Про це, як пише “Європейська правда“, йдеться у розвідувальному огляді Міноборони Британії, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Існує реальна можливість, що путін використає свій виступ для офіційного оголошення про приєднання окупованих регіонів України до російської федерації”, – зазначає британська розвідка, нагадуючи, що “референдуми”, які зараз проходять на цих територіях, мають завершитися 27 вересня.

“Російське керівництво майже напевно сподівається, що будь-яке оголошення про анексію буде розглядатися як виправдання “спеціальної військової операції” та консолідує патріотичну підтримку конфлікту”, – йдеться в огляді.

Однак, на думку британської розвідки, це прагнення, ймовірно, буде підірване зростанням внутрішньої обізнаності про нещодавні невдачі Росії на полі бою і значним занепокоєнням щодо часткової мобілізації, оголошеної минулого тижня.

Раніше розвідка Британії заявляла, що росію чекають організаційні труднощі із забезпеченням всього, необхідного для підготовки мобілізованих, ці люди можуть опинитися на передовій після мінімальної підготовки.

Російські ЗМІ повідомляли, що 30 вересня рф може заявити про “приєднання” окупованих районів Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.