У Росії відкрили стрілянину в школі: 13 загиблих, десятки постраждалих

Новини, Політика

У російському Іжевську 26 вересня невідомий відкрив стрілянину в школі, внаслідок чого загинуло щонайменше 13 людей, у тому числі 7 дітей.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ТАСС із посиланням на МВС Росії, КоммерсантUDM Info.

У МВС підтвердили стрілянину у школі №88. Поліція намагається затримати зловмисника.

Місцеве видання UDM Info повідомляє, що є постраждалі серед дітей. Школярів і співробітників евакуюють з будівлі.

Оновлено об 11:12: Російське МВС підтвердило, що шестеро людей загинули і 20 постраждали під час стрілянини в школі в Іжевську. Людина, яка влаштувала стрілянину в школі в Іжевську, була озброєна двома травматичними пістолетами, переробленими під стрілянину бойовими патронами.

Оновлено об 11:42: Дев’ятеро людей загинули під час стрілянини в школі Іжевська, зокрема п’ятеро дітей.

Оновлено о 12:40: Кількість загиблих зросла до 13 людей, серед них семеро дітей. Поранення отримала 21 людина, серед них 14 дітей. Чоловік мав при собі два пістолети і великий запас патронів.

Також російські пропагандистські ЗМІ стверджують, що нападник “був одягнений у майку з нацистською символікою і балаклаву”.

Оновлено о 13:12: У Слідчому комітеті РФ повідомили, що на школу в Іжевську напав її випускник Артем Казанцев 1988 року народження.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.