Путін хоче, щоб Захід поважав Росію

Новини, Політика

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко на зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним заявив, що Росія та Білорусь не терпітимуть приниження від Європи, хоча майбутнє у співпраці, а Путін закликав Захід поважати Росію.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на білоруське провладне інформагентство “Белта”, російське пропагандистське інформагентство “РИА “Новости”.

“Європа, якщо вона відшуміла (я про тих за океаном не кажу), нехай вони думають. Я їм уже тричі сказав, що їхнє майбутнє разом із нами. Разом із Росією, де є все, що їм треба. А в них є те, що ми можемо в них купити. Що їм ще треба? Просто треба приймати відповідальні рішення. Не хочуть – не треба”.

У свою чергу Путін, коментуючи слова Лукашенка, закликав Захід з повагою ставитись до Росії. “З повагою до нас (РФ) ставитися” ,- сказав Путін.

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко 26 вересня полетів до лідера країни-агресора Володимира Путіна в Росію, де вони обговорюють “непростий період” і дякують людям “за розуміння”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.