Окупанти Херсонщини теж хочуть негайного “референдуму” про вступ до рф

Війна, Новини, Політика

Окупанти Херсонської області слідом за бойовиками Донецької та Луганської областей виступили за термінове проведення “референдуму” про вступ до рф.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на кремлівське видання “РИА Новости“, гауляйтер окупованої частини Херсонської області Володимир Сальдо в Telegram.

Зазначається, що 20 вересня так звана “громадська рада Херсонської області” звернулася до окупаційного очільника регіону з ініціативою “негайно провести “референдум” про визнання суб’єктом Російської Федерації”.

Під час проведення “референдуму” буде, зокрема, голосування онлайн.

Колаборант Кирило Стремоусов заявив, що окупанти вже проводять консультації з Росією про запуск “референдуму”, також вони очікують явки до 80% людей.

Пізніше стало відомо, що Сальдо ухвалив рішення про проведення “референдуму” щодо входження регіону до складу Росії.

При цьому Сальдо не називає жодних дат проведення псевдореферендуму.

“Упевнений, що керівництво РФ прийме підсумки “референдуму” і Херсонська область увійде до складу Росії.

Упевнений, що входження Херсонської області до складу Російської Федерації убезпечить наш регіон, а також відкриє нові можливості на шляху повернення до мирного життя і стане торжеством історичної справедливості.

Переконаний, що російський народ і президент РФ Володимир Путін виступлять гарантами безпеки і процвітання нашого регіону”, – Сальдо.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.