СБУ запевняє, що Медведчук – під замком

Кримінал, Новини, Політика

Служба безпеки України запевняє, що підозрюваний у державній зраді кум Путіна Віктор Медведчук перебуває під вартою.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на відповідь СБУ на запит “Української правди”.

“На ваш запит щодо місця перебування Медведчука В.В. повідомляємо, що зазначена особа перебуває під вартою”.

Після оголошення підозри в держзраді колишньому керівнику Харківського управління СБУ Роману Дудіну у Facebook-блозі з його іменем з’явилася низка дописів про “фабрикування справи”, критичні дописи щодо чинної влади та натяки на те, що фігурант гучної кримінальної справи Віктор Медведчук може бути вже в Росії.

УП поцікавилася в СБУ, чи не став Медведчук фігурантом якогось обміну з Російською Федерацією, чи перебуває він в Україні.

В спецслужбі ж зазначили, що 14 вересня слідчий суддя Личаківського районного суду Львова задовольнив клопотання генерального прокурора та продовжив термін утримання під вартою народного депутата України Медведчука Віктора Володимировича на 60 днів до 14 листопада 2022 року.

Питання, чи розглядається варіант якогось обміну з РФ у майбутньому, залишилося без відповіді.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.