Бойовики Луганщини і Донеччини хочуть негайних “референдумів” щодо вступу до РФ

Кримінал, Новини, Політика

Так звані “громадські палати” “ЛНР” і “ДНР” вимагають негайно ініціювати референдуми про визнання їх суб’єктами Російської Федерації.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на кремлівське видання РИА Новости“.

Зазначається, що бойовики звернулися до своїх ватажків Леоніда Пасічника та Дениса Пушиліна з ініціативою негайно провести референдум про визнання їх суб’єктами Російської Федерації.

Вони це пояснюють тим, що “входження до складу Росії убезпечить республіку, відкриє нові можливості на шляху повернення до мирного життя”.

Також бойовики “висловили впевненість, що жителі республіки підтримають ініціативу”.

На Донеччині, зокрема, запевняють, що псевдореферендум – це “питання не одного дня”, говорити про дату зарано.

Попри пропагандистські заяви про “взяття під контроль всієї території Луганської області”, росіянам за понад пів року повномасштабної війни це так і не вдалося. На початку вересня українські військові перейшли в контрнаступ.

Ще 12 вересня в Луганській ОВА запевнили, що вже є звільнені населені пункти в Луганській області, там триває зачистка.

19 вересня стало відомо, що українські військові відбили в окупантів селище Білогорівка.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.