росіянам заборонили в’їзд до Естонії, Латвії, Литви та Польщі

Війна, Новини, Політика, Суспільство, Туризм

Відсьогодні громадянам росії заборонено в’їзд до Естонії, Латвії, Литви та Польщі з метою туризму, спорту та відвідування культурних заходів.

Про це повідомляє Верховна Рада України, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

З 19 вересня громадяни росії з чинною короткостроковою шенгенською візою, виданою незалежно від кінцевого пункту призначення або країни Шенгенської угоди, в якій була видана віза, не зможуть потрапляти на територію Євросоюзу через вищезгадані чотири країни, – йдеться у повідомленні.

Також зазначені громадяни рф уже не зможуть потрапити до цих країн через Євросоюз. І ці країни не видають росіянам короткострокових туристичних віз. Однак поки що єдиним сухопутним кордоном для в’їзду російських туристів до ЄС залишається Фінляндія.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.