РФ на війну в Україну направила ще 400 ув’язнених бандитів з ПВК “Вагненр” (відео)

Відео-новини, Війна, Новини, Політика

Росія відправила з міста Тамбов на війну в Україну 400 увʼязнених за кримінальні злочини.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на щоденний портал Воїн-інфо.

Злочинці мають підсилити російські війська на тимчасово окупованих територіях України.

У ранковому зведенні Генеральний штаб Збройних Сил України зазначив, що у зв’язку з суттєвою нестачею людських та матеріальних ресурсів, російські загарбники продовжують вдаватись до нестандартних способів поповнення своїх втрат.

«Так, на посилення воюючих в Україні підрозділів, з російського міста Тамбов направлено 400 осіб, які відбувають покарання за кримінальні злочини», – йдеться у повідомленні.

Фото на тему: Збройні сили Росії / ЗС РФ

Окрім того, у Краснодарському краї громадські організації “воїнів-афганців” отримали завдання щодо збору від місцевого населення грошей для закупівлі теплих речей регіональному добровольчому батальйону.

Раніше стало відомо, що російських ув’язнених вербують на війну в Україні та обіцяють свободу за хорошу службу.

У відкритому доступі з’явилося відео із власником найманців «ПВК Вагнер» Євгеном Пригожиним – він особисто виступає перед злочинцями.

На відео російський олігарх та довірена особа Володимира Путіна розповідає, що у ряди «вагнерівців» приймають ув’язнених віком від 22 років до 50 років із деякими виключеннями.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.