Моді — Путіну: Зараз не епоха війни

Новини, Політика

Прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді сказав президентові Росії Володимиру Путіну, що зараз не час для війни.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на CNN.

Моді Путіну під час саміту Шанхайської організації співпраці в Узбекистані,

“Я знаю, що сьогоднішня епоха — не епоха війни, і ми багато разів говорили з вами по телефону на тему, що демократія, дипломатія та діалог — це всі речі, які стосуються світу… У нас обов’язково буде можливість обговорити, як ми можемо стати на шлях миру найближчими днями, я також здобуду можливість зрозуміти вашу точку зору”.

Як пише CNN, коментарі Моді були оприлюднені через день після того, як Путін визнав, що Китай також має “питання і побоювання” з приводу російського вторгнення.

16 вересня на прес-конференції саміту Шанхайської організації співпраці  Путін заявив, що план війни проти України “коригуванню не підлягає” і основною метою є так зване “звільнення всієї території Донбасу”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.