Стало відомо, коли в Івано-Франківську планують приймати в дитсадки дітей, батьки яких не працюють

Новини, Суспільство

З 1 жовтня міська громада Івано-Франківська планує розпочати прийом дітей, батьки яких не мають роботи, але потребують відведення дітей до дошкільних закладів.

Про це в програмі “Запитай у влади” повідомив міський голова Руслан Марцінків, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

“Проте брак місця в укриттях – це основна проблема. Бо, в садку може бути 300 місць наявних, але укриття має 150”, – розповідає міський голова.

До слова в Івано-Франківській громаді із 40 дошкільних закладів не працюють п’ять.

Крім цього, в Івано-Франківській громаді попри війну в усіх навчальних закладах розпочалось навчання у школах. Так, діти навчаються онлайн, офлайн та за змішаною формою.

Як повідомив очільник міста, кожен навчальний заклад отримав кошти для підготовки до навчання під час війни.

До слова, в громаді 331 клас навчається очно, 713 класів навчаються онлайн, 510 — за змішаною формою.

Водночас в Івано-Франківську три навчальні заклади працюють в онлайн режимі, решта — у змішаному форматі.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.