На війні загинули Микола Данилюк з Криворівні та Руслан Яремин з Косова (фото)

Війна, Новини, Суспільство

Загинули за Україну Микола Данилюк з Криворівні та Руслан Яремин з Косова.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Вчора увечері у Верховинську громаду надійшла сумна звістка про загибель мешканця села Криворівня Миколи Данилюка 1976 р. н.

Миколу у березні 2022 року з початком повномасштабного вторгнення росії призвали на військову службу. Мав фах бойового медика, повідомляє пресслужба Верховинської селищної ради.

На війні загинули Микола Данилюк з Криворівні та Руслан Яремин з Косова 1

“Безмежно сумуємо і гірко плачемо. Наш захисник Микола є прикладом справжнього патріота, прикладом хоробрості та мужності”, – зазначається в повідомленні.

Вчора також стало відомо, що у бою загинув Руслан Яремин з Косова. Повідомлення підтвердила дружина Руслана Вікторія Яремин – завідувачка Косівського музею народного мистецтва та побуту Гуцульщини.

“Всі ми знали тебе щирим, харизматичним, веселим та трішки авантюристом… Горів ненавистю до русні, пішов добровольцем без військового досвіду. Звільняв Бучу, останні місяці воював під Сіверськом. Загинув Героєм на Харківщині… “За годину наберу” – допис 10 вересня, який став останнім. Світла пам’ять тобі, Руслане… Колись зустрінемся там, де немає болю і страждань…” – написала дружина загиблого бійця.

На війні загинули Микола Данилюк з Криворівні та Руслан Яремин з Косова 2

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.