Зеленський назвав ще одну причину, “чому Росія програє”

Кримінал, Новини, Політика

Президент України Володимир Зеленський після ударів по Кривому Рогу звернувся до росіян російською мовою і сказав, що “це ще одна причина, чому Росія програє”.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Зеленський у відеозврненні.

“Сьогоднішні ваші ракетні удари, російські ракети по Кривому Рогу, по дамбі Карачунівського водосховища. По об’єктах, які не мають взагалі ніякої військової цінності, фактично по сотнях тисяч мирних людей.

Це ще одна причина, чому Росія програє. Програє не тільки цю війну, а саму історію. Історію пишуть люди, нелюди – ніколи.

Ким ви залишитеся в історії – всі ті, хто б’є цими ракетами? Ті, хто прийшов на нашу землю? – Слабаками. Ви – слабаки, які воюють з цивільними.

Негідники, які, втікши з поля бою, намагаються нашкодити звідкись там здалеку…

Терористами ви залишитеся, яких будуть соромитися їхні власні внуки.

Події показують, що єдиний вихід для російських солдатів – це здатися в полон українським силам. Тільки це їм гарантує збереження життя”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.