Мер Франківська радить повернутись до маскового режиму через зростання захворюваності на COVID-19 (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство
Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків радить мешканцям громади повернутись до маскового режиму через ріст захворюваності на COVID-19.

Про це він повідомив у Фейсбуці, передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  Укрінформ.

«На жаль, є ріст захворюваності на коронавірус… Я все-таки рекомендують повернутись до маскового режиму, особливо в місцях масового скупчення людей. Тобто, в магазинах та інших громадських закладах», – зазначив Марцінків.

За його словами, ріст захворюваності на коронавірус поки не є «катастрофічним» у громаді. У двох комунальних лікарнях міста з цим діагнозом наразі перебувають по 40-50 людей.

Марцінків зазначив, що рекомендації щодо повернення до маскового режиму вже отримали великі торгівельні заклади міста.

За останній тиждень на Прикарпатті фіксують ріст захворювання на коронавірус майже на 38%. Найбільше завантаженні лікарні Городенки, Калуша та Коломиї.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.