Медведєва злякали гарантії безпеки Україні: каже про апокаліпсис

Війна, Новини, Політика

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв назвав “прологом до третьої світової війни” рекомендації щодо Київського договору з безпеки для стратегічного партнерства України та держав-гарантів.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Медведєва у Telegram.

 “Київська камарилья народила проект “гарантій безпеки”, які є прологом до третьої світової війни. Звісно, ​​ніхто жодних “гарантій” українським нацистам не дасть. Адже це майже те саме, що застосувати до України ст. 5 Північноатлантичного пакту (Вашингтонського договору). Для НАТО – те саме лайно, лише вид збоку. Тому – страшно”.

Медведєв вважає, що НАТО веде гібридну війну з Росією, постачаючи зброю Україні. За його словами, якщо “накачка” зброєю продовжиться, то “рано чи пізно військова кампанія перейде на інший рівень” з непередбачуваними діями протилежних сторін.

Медведєв лякає, що тоді “запалає все”, а Заходу, який “ослаблює Росію чужими руками” не вдасться відсидітись. “Все запалає і навколо них. Їхні люди хапнуть горя по повній програмі. У них у прямому сенсі горітиме земля і плавитиметься бетон. Нам теж дуже дістанеться. Усім буде дуже погано. Адже сказано: “Від цих трьох виразок, від вогню, диму та сірки, що виходять із рота їх, померла третина людей” (Об’явл. 9:18)”, – лякає Медведєв.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.