Калушанин, тікаючи до Румунії, зламав ногу (фото)

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство, Туризм

Прикордонники продовжують ловити ухилянтів, які намагаються незаконно втекти за межі України. Цього разу, спіймали двох калушан, один з яких, тікаючи, зламав ногу.

Випадок трапився неподалік кордону з Румунією на Закарпатті.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Двох чоловіків, які вийшли з автомобіля та побігли до річки «Тиса», якою проходить кордон з Румунією, помітив прикордонний патруль.

Законні вимоги охоронців кордону чоловіки проігнорували та спробували втекти. Військовослужбовці негайно розпочали переслідування правопорушників.

“Одного із них затримали одразу, інший, тікаючи від прикордонників, зістрибнув із бетонного берегоукріплення впав та травмував ногу.

Чоловіку викликали карету швидкої допомоги. Згодом лікарі діагностували у нього два перелами та наклали гіпс”, – діляться прикордонники.

Обидва затриманих є мешканцями міста Калуш Івано-Франківської області.

Прикордонники склали на них протоколи про вчинення правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Вчинення вказаного правопорушення тягне за собою накладення штрафу від 3400 грн до 8500 грн або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.