На Франківщині очікуємо підйом води в річках

Новини, погода

Впродовж 9-11 вересня на рiчках Івано-Франківської області очiкується пiдйом рiвнiв води на 0,2 – 1,2 м.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Наразі йдеться, що підйоми будуть без негативних наслідків.

“В мiсцях проходження значних дощiв можливе формування значного мiсцевого та схилового стоку“, – додали у ДСНС.

Додамо, що в Україні 9–11 вересня очікуються зміни погоди. Завдячуючи циклону очікуються сильні дощі, грози та пориви вітру.

“У зв’язку з переміщенням атмосферного фронту та утворенням активного циклону вдень 9 вересня у західних областях, впродовж 10–11 вересня і у північних, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, на півночі Одеської та Миколаївської, 11 вересня і в Полтавській областях пройдуть значні дощі, місцями очікуються грози та пориви вітру 15–20 м/с“, — повідомили метеорологи.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.