У російсько-українській війні загинули бійці з Івано-Франківщини Михайло Геник та Сергій Полюк

Кримінал, Новини, Політика

У російсько-українській війні загинули військовослужбовці 74 батальйону 102 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ Івано-Франківщини Михайло Геник та Сергій Полюк із Косівського району.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне Карпати, голову Яблунівської громади Юрія Коваля.

Михайло Геник народився 14 вересня 1981 року. Проживав у селі Вижній Березів. У бою з російськими окупантами отримав осколкове поранення в голову. Воїн помер у госпіталі 2 вересня. У Михайла залишилися матір та 14-річна дочка.

40-річний боєць Сергій Полюк із села Яблунів загинув вранці 7 вересня. У нього залишилися син, матір і сестра.

Дні від 7 до 11 вересня у Яблунівській територіальній громаді оголосили жалобними за загиблими воїнами. У селах громади приспустять стяг із чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємствах, установах. Також у цей період заборонили проводити розважальні заходи, гучно вмикати музику в крамницях, ресторанах, автобусах.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.