На Буковині затримали франківця, який намагався перетнути кордон із підробленим документом — прокуратура (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

3 вересня на пункті пропуску Порубне  чернівецькі прикордонники затримали 32-річного іванофранківця. Він намагався перетнути кордон із ймовірно підробленим документом.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сайт Чернівецької обласної прокуратури.

Слідчі з’ясували, що житель Івано-Франківська разом з іншою, поки не встановленою людиною, підробили в його закордонному паспорті відмітку про взяття на постійний консульський облік у посольстві України в Литві та посвідку на проживання у цій країні. При цьому чоловік знав, що йому заборонений виїзд за межі України.

На Буковині затримали франківця, який намагався перетнути кордон із підробленим документом — прокуратура
На Буковині затримали франківця, який намагався перетнути кордон із підробленим документом — прокуратура. Фото: Чернівецька обласна прокуратура

“За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури слідчі повідомили чоловікові про підозру за ч. 3, ч. 4 ст. 358 ККУ. Досудове розслідування проводять слідчі Нацполіції в Чернівецькій області”, — йдеться у повідомленні.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.