Центральна міська лікарня Франківська отримала нове обладнання

Здоров'я, Новини, Суспільство

Тепер пацієнти не лише можуть вчасно отримати діагноз, пройшовши всі обстеження в одному закладі, а й з кращими умовами пройти операційний та післяопераційний періоди.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Бліц-інфо.

Міністерство охорони здоров’я передало ЦМКЛ новий УЗД апарат. А благодійна організація “Благодійний фонд Віктора Лещинського” – два монітори пацієнта звичайних, два апарата штучної вентиляції легень, один модульний монітор, вісім шприцевих насосів та розхідні матеріали

Протягом тижня обладнання буде встановлено в кабінетах і буде надавати медичну допомогу, як мешканцям міста, так і переселеному населенню та військовим.

«Дякуємо за підтримку. Ми тішимося, що на сьогодні від Міністерства охорони здоров’я маємо новий, сучасний УЗД апарат, який необхідний для діагностики дуже багатьох захворювань. Сьогодні дуже важливо прийти у багатопрофільну велику клініку і протягом короткого часу отримати точний діагноз. Одночасно хотілось би подякувати благодійникам, які в Центральну міську клінічну лікарню привезли важливу для кардіохірургії апаратуру. Це наркозно-дихальна апаратура, яка буде в операційних. Вона необхідна для підтримки життя пацієнта під час проведення операцій, а також слідкуюча апаратура, тобто монітори спостереження за станом пацієнта, як під час операції, так і після. Це теж дуже важливо», – сказала Марія Бойко, начальник управління охорони здоров’я.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.