За тиждень медики “швидкої” надали допомогу понад 3000 прикарпатцям

Здоров'я, Новини, Суспільство
Впродовж минулого тижня бригади КНП «Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради» здійснили 3052 виїзди на виклики до громадян.
Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.
1199 із них відбулися у сільській місцевості, а 1853 – у міських населених пунктах. Слід відзначити, що медичну допомогу отримали 3080 пацієнтів.
У дорожньо-транспортних пригодах на теренах області травми отримали 36 осіб. Зафіксовано 6 виїздів на виклики, пов’язані з патологією вагітності.
У медичні заклади Прикарпаття бригадами екстреної медичної допомоги для госпіталізації доставлено 1167 хворих, серед яких 207 дітей.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.