ЗСУ звільнили Високопілля на Херсонщині – ОП (відео)

Відео-новини, Новини, Політика

Українські військові звільнили смт Високопілля на Херсонщині.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на заступника голови Офісу президента Кирила Тимошенка у Facebook, голови ОП Андрія Єрмака у Twitter, телеграм-каналі.

@gudzinskiyrost #високопілля #кривий_ріг💙💛 #херсон #миколаїв #himars🇺🇦 #байрактар #хаймарс #нова_каховка #наступ #путін #украина🇺🇦 #зеленский❤️🇺🇦 #24лютого2022💔 #зсу💔 #контрнаступ #херсонцеукраїна❤️🇺🇦 #николаев #россия ♬ Арта – Пирятин

Тимошенко опублікував фото встановлення українського прапора на даху будівлі.

Він додав підпис:

“Високопілля. Херсонська область. Україна. Сьогодні”.

Раніше те ж фото публікував керівник ОП Андрій Єрмак, але без підпису.

Перед цим низка українських і російських телеграм-каналів повідомляли про звільнення Високопілля, однак офіційної інформації про це не було. Зокрема, колишній ватажок терористичної організації “ДНР” Ігор Гіркін (Стрєлков) назвав звільнення українськими силами Високопілля “чутливою тактичною невдачею” для росіян.

У вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ не повідомлялося про звільнення Високопілля.

Президент Володимир Зеленський у неділю провів третє за тиждень засідання ставки верховного головнокомандувача. “Подробиць не розповідатиму, але українські прапори повертаються туди, де мають бути по праву”, – сказав він за підсумками засідання.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.