У школах Мелітополя дітей змушують фотографуватись із портретом путіна: ті відмовляються

Новини, Політика, Суспільство

У захопленому Мелітополі російські окупанти змушують школярів фотографуватися на фоні портрета владіміра путіна. Учням такі ганебні фотосесії, ясна річ, не до вподоби.

1 вересня для школярів в окупованому Мелітополі почалося з виховної години. На ній російські вчителі розповідали українським дітям маразм про те, що такої держави як Україна не існує.

Про це передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на кореспондент 24 каналу.

Після уроку учням запропонували зробити “фото на пам’ять”. Однак позувати школярі мали на фоні агресора путіна. Багато дітей відмовилися це робити, а наступного дня взагалі не прийшли в школу.

То ж росіяни взялися за батьків. Вони або погрожують їм, або ж намагаються підкупити. Зокрема, всім батькам, які приведуть дітей в окупаційну школу, пропонують 10 тисяч рублів. Однак для цього вони мають вказати свої паспортні дані. Тобто фактично, окупанти просто виманюють у людей персональну інформацію.

Зауважимо, що росіяни прагнуть промивати дітям мізки, а не вчити їх. Вони постійно вмикають гімн держави-агресорки, розвішують триколори тощо.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.