У селі Угринів біля Івано-Франківська зіткнулися три автомобілі й автобус. Є травмовані (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

31 серпня у селі Угринів Івано-Франківського району сталася ДТП — зіткнулися три автомобілі й рейсовий автобус. За попередньою інформацією, п’ятьох людей госпіталізували в лікарню.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на старшу інспекторку комунікацій Нацполіції області Анну Сосяк.

З її слів, автомобіль Audi їхав у напрямку Львова і повертав ліворуч. Позаду нього рухався рейсовий автобус Івано-Франківськ — Клузів.

“Водій автобуса не дотримався безпечної дистанції й зіткнувся з Audi. Внаслідок удару автобус з’їхав на тротуар і в’їхав у припарковані вантажівку та автівку Renault. Попередньо, на момент аварії в автобусі перебували 30 людей. Водія і чотирьох пасажирів госпіталізували в медзаклад. Лікарі встановлюють у пацієнтів ступінь важкості отриманих травм”, — каже Анна Сосяк.

У селі Угринів біля Івано-Франківська зіткнулися три автомобілі й автобус. Є травмовані
Фото: Facebook/Держслужба з надзичайних ситуацій в області

Поліцейські відкрили провадження за ч. 1 ст. 276 ККУ.

На Facebook-сторінці Держслужби з надзвичайних ситуацій в області написали, що повідомлення про автопригоду до рятувальної служби надійшло о 10:42. На місці аварії надзвичайники деблокували водія автобуса та передали його працівникам швидкої медичної допомоги.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.