Розвідка Британії: шойгу фактично відсторонений, він в немилості у путіна через брак прогресу у війні

Новини, Політика

Британська розвідка розповіла про проблеми у міністра оборони рф сергєя шойгу, який через відсутність успіхів на полі бою опинився в немилості у президента владіміра путіна.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на розвідувальний огляд Міноборони Британії.

Зокрема, розвідка згадує нещодавні повідомлення незалежних російських ЗМІ, що через проблеми, з якими стикається росія у війні проти України, шойгу тепер відсторонений від російського керівництва, а оперативні командувачі безпосередньо інформують президента путіна про хід війни.

Як стверджують у Міноборони Британії, російські офіцери та солдати, які мають власний досвід війни, ймовірно, регулярно висміюють шойгу за його неефективне та відсутнє керівництво, оскільки прогрес росії зупинився.

“Ймовірно, щойгу довго намагався подолати свою репутацію людини, яка не має значного військового досвіду, оскільки більшу частину своєї кар’єри він провів у будівельному секторі та в Міністерстві надзвичайних ситуацій” – йдеться в огляді.

Як повідомлялося, розвідка Британії називає зумисною дезінформацією заяву міністра оборони рф про те, що росія нібито як “жест доброї волі” сповільнила воєнну кампанію, аби зменшити кількість жертв серед цивільного населення.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.