Казахстан зупинив експорт зброї

Новини, Політика

Казахстан на рік зупиняє експорт військової продукції.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сайт прем’єра Казахстану за підсумками засідання Комісії з питань оборонної промисловості.

“Учасники (засідання – УП) розглянули пропозицію Міністерства індустрії та інфраструктурного розвитку призупинити експорт озброєння, військової техніки та продукції військового призначення до кінця серпня 2023 року.

Ця пропозиція була підтримана членами Комісії”.

Нагадаємо:

  • 22 лютого Казахстан не визнав окуповані Росією частини Донбасу як незалежні, посилаючись на міжнародне право. Також країна відкинула відправлення в Україну військ ОДКБ (Організація договору про колективну безпеку), яку називають “російським НАТО”.
  • Також Казахстан відхилив прохання РФ про приєднання своїх військ до наступу на Україну.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.