Волонтер родом з Франківська спільно з американцями відправив на передову п’ять автомобілів швидкої допомоги (фото)

Новини, Суспільство

Американська та українська громади Рочерстера об’єдналися, щоб надати допомогу на передову.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галицький кореспондент.

За словами координатора проекту “Рокмайдан” Володимира Павлюка, який родом з Франківська, волонтери благодійної організації Рочестер Майдан (RocMaidan) з м. Рочестер (штат Нью-Йорк), відправили до України 5 автомобілів швидкої медичної допомоги.

Як розповідає волонтер, благодійний фонд “Україна Незламна” допоміг оперативно організувати все, щоб вивезти автомобілі з порту і перевезти їх до України, а врешті – відправити на передову.

“Після довгої дороги автомобілі дісталися місць призначень і стали на службу наших військових медиків. Одну машину фонд відпривив у Харківський медуніверситет, адже їхні медики – на фронтових позиціях. Інші поїхали у перший медичний добровольчий батальйон імені Пирогова, до Фонду Олександра Ємця (місто Суми), до Полтави – ГО Батальйон Небайдужих та 95 Окремої Десантно Штурмової бригади”.

 

 

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.