Франківець увійшов у Топ-5 серед кібер-воїнів України

Новини, Політика, Суспільство

26 серпня прикарпатські кіберполіцейські нагородили мешканця Івано-Франківська, ІТ-волонтера.

Чоловік добровільно записався в кібервійська Національної Поліції України та вже пів року успішно, на волонтерських засадах, бореться з пропагандистськими, ворожими каналами.

За результативністю іванофранківець посів п’яте місце серед всіх кібер-воїнів України. За виконану роботу прикарпатця нагородили цінним подарунком від Департаменту кіберполіції Національної поліції України.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на поліцію Івано-Франківщини.

Як відомо, Департамент кіберполіції Національної поліції України у співпраці з волонтерами розробив Бот «StopRussia|MRIYA». Вказаний ресурс збирає інформацію про фейкові ресурси, котрі перевіряються відповідними модераторами та відправляються на блокування в Телеграм-канал.
Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.